I och med regeringens satsning på kvinnligt företagande, har detta möjliggjort att jag har fått chansen att jobba med dessa frågor på både lokalt och regionalt plan ihop med olika aktörer.

Jag har konsultuppdrag för NyföretagarCentrum Väst, där jag har hand om satsningen för kvinnliga företagare i Dalsland. Det innebär inspirationskvällar, seminarier, starta-eget-information, kurser i personligt entreprenörskap och hur man tjänar pegnar.
Är du intresserad av att delta, kan du antingen ringa till mig eller läsa mer på www.nyforetagarcentrum.se

 

Jag har även äran att ha blivit utsedd av bara en av de kvinnliga ambassadörerna som har utsetts av regeringen. Denna satsning pågår mellan 2007-2009 och innebär att jag ska informera om hur det är att vara företagare vid minst 4 tillfällen per år. Syftet är att få fler kvinnor att starta företag och se företagandet som ett alternativ till anställning. Vill du att jag ska komma till din organisation och prata med unga kvinnor om detta, kontakta mig gärna! Ett besök från mig i detta syfte är kostnadsfritt, under förutsättning att målgruppen är skolor, högskola/universitet eller offentliga organisationer. Jag kommer gärna till företag också, då till en rimlig ersättning. Läs mer på Nuteks hemsida.