Här är ett koncept som kan ändra ditt liv! Som oberoende licensierad konsult för Life Success kan jag hjälpa dig och/eller ditt företag att ta dig dit du aldrig trodde var möjligt. Du kommer att få lära dig att lita på din obegränsade potential och kraft.

Jag hjälper dig att förstärka självförtroendet nog så att du kan ta dig framåt och uppfylla det som du vill, när ditt gamla jag helst vill ge upp och gå tillbaka till det du är van vid. 

Jag kan erbjuda ett antal olika program för halv- eller heldagar, anpassat för enskilda personer, små eller stora grupper, för chefer eller personalgrupper.

Dessa program finns sedan även i fördjupat format för coaching under en längre period. Coaching för företag är mycket framgångsrikt för att utveckla ledarskap, öka försäljning och förbättra resultat, förstärka moral och relationer hos personalgrupper, förbättra kommunikation, skapa effektiva system och sätta och uppnå strategiskt definierade mål.

En av mina favoriter är "Goal Achiever". Det är ett program som hjälper dig att bestämma vad du verkligen vill uppnå, löser upp gamla mönster som håller dig tillbaka från att uppnå detta, bestämma vilka mål som du innerst inne brinner för, och bestämma vilka omedvetna mål som du har idag som du egentligen inte alls vill ha, utveckla och använda en attityd och energi som attraherar det stöd och hjälp som du behöver för att uppnå målen. Vilket är ditt främsta mål i livet?

   

 
 

En MasterMind-grupp kan komma att ändra ditt liv, både privat och yrkesmässigt.
Vi träffas en gång per vecka (under ca 1½ tim) där jag leder samtal kring en bok som heter "Think and grow rich" av Napoleon Hill. Denna bok skrevs redan 1934, men är fortfarande den bok som stor del av hela konceptet i Life Success utgår ifrån.

Napoleon Hill säger att "En grupp av hjärnor i en känsla av harmoni kommer att tillföra mer tankeenergi än en enda hjärna, precis som en grupp batterier ger mer energi än bara ett enda." Genom denna metafor blir det genast uppenbart att principen med dessa grupper tar fram hemligheten med kraften som skapas av människor som omger sig med likasinnade.

Men dessa grupper är inte för vem som helst. De är enbart för de som är verkligt engagerade och vill förändra något i sitt liv.  Tillsammans kommer vi att diskutera ämnen från kapitlen i boken och hjälpa varandra i våra utmaningar som vi har valt. Resultaten kommer att förvåna dig! Och det är dessutom gratis! Du betalar bara boken, som kostar ca 200 kr. Ring mig för mer information och anmälan på 0708-250540.