Efter över 18 års erfarenhet av vuxenutbildning och uppdragsutbildningar kan jag nu erbjuda dig och/eller ditt företag följande:

Analys av utbildningsbehov: Jag utvärderar kompetenshöjningsbehovet hos företaget för att sen kunna bedöma lämpliga utbildningsåtgärder. Med ett stort kontaktnät inom utbildningsbranschen kan jag sedan sätta ihop ett paket som hjälper DIG och DITT FÖRETAG framåt.

Tänk på att kompetenshöjning inte bara innebär kurser och utbildningar,
utan det handlar även om stödjande åtgärder, som coachning, mentorskap, handledning, studiebesök/erfarenhetsutbyte mm. 

Datautbildningar: Officepaketet, speciellt Word, Excel, PowerPoint 2007. Spetsutbildningar i Word. Speciellt lämpligt för företag som har arbetat i äldre versioner i Word, och som går bet på den nyaste versionen. Men även för dig som redan är van att arbeta i Word, men vill veta alla hemligheter i programmet för att bli ännu mer effektiv.
Ring för mer information: 0708-250540.

Ledarskapsutbildningar. Eftersom jag har erfarenhet både från näringsliv och skola, och har coachat och undervisat ledare inom båda världarna, kändes det självklart att utveckla erfarenheterna härifrån. Mina erfarenheter, tillsammans med handfasta verktyg från drygt 40 års studier av världens mest framgångsrika ledare, ger dig möjligheter till framgång på flera plan. Som konsult för Life Success, kommer jag att arbeta jag efter konceptet Life Success Corporate.

Ring mig för mer information: 0708-250540.